På bilden: Årets Kök 2018: Köket i shakerstil från Marbodal

ÅRETS KÖK 2019

Nu är det dags för ÅRETS KÖK 2019 och vi hoppas att just DU vill vara med och nominera din favorit!

Känner du till ett nytt kök eller köksserie som är något alldeles extra och som förtjänar att uppmärksammas? Du som skickar in ett bidrag kan vara representant för ett köksföretag, inredningsarkitekt eller köksdesigner – det spelar ingen roll vilket, bara du fullkomligt älskar ditt bidrag och kan motivera varför det förtjänar att vinna.

Vår jury kommer att ta del av alla bidrag och presenterar finalisterna här på hemsidan, och självklart också i ett stort reportage i höstens utgåva av Bad&Kökguiden. Rösta gärna på din favorit här på hemsidan eller under höstens Hem&Villamässa, där vi visar upp de nominerade i vår monter för mässbesökarna. Därefter får juryn säga sitt och i årets sista nummer av Bad&Kökguiden presenteras slutligen vinnarna, i ett stort reportage med text och bilder.

SÅHÄR TÄVLAR DU

I årets sista nummer av Bad&Kökguiden presenteras vinnaren! Prisutdelningen går av stapeln på Stora Scenen under Stockholm Furniture Fair i februari 2020. Skicka in din nominering med bild samt beskrivande text och motivering om varför just ditt bidrag bör vinna här till hemsidan alternativt till redaktionen@lifestyleworld.se. Vi vill ha ditt bidrag skickat till oss senast den 15 augusti 2019. Välkommen med ditt bidrag!

 

SKICKA NOMINERINGOM KÖKSTILLVERKAREN

Jag godkänner de allmänna villkoren ovan

I SAMARBETE MED