ÅRETS KÖK 2017

BALLINGSLÖV vann ÅRETS KÖK 2017

Sveriges största kökstävling ÅRETS KÖK 2017 är nu avgjord. Tack alla ni som har röstat på era favoriter via aretskok.se samt under årets Hem&Villamässor! Folket har nu sagt sitt och juryn har utnämnt kökskonceptet SYSTEM 10 från Ballingslöv till ÅRETS KÖK 2017. Många gratulationer! Prisutdelningen går av stapeln på Stockholm Furniture Fair i februari. 

Kökskonceptet System 10 är något alldeles nytt på den svenska köksmarknaden och en spännande finalist i årets upplaga av Sveriges största kökstävling ÅRETS KÖK.  Denna finalist no 6 fick också många röster, både på webben och under årets Hem & Villamässor. När både alla läsare och juryn sagt sitt kan vi konstatera att det är SYSTEM 10 från Ballingslöv som tar hem segern i ÅRETS KÖK 2017: ett kök med tydlig möbelkänsla som skapar en helhet i hemmet. Fokus ligger på utrymmet mellan luckorna, som lyfts genom 10 millimeter breda distanser och på det sättet skapar linjer och symmetrier. Till System 10 finns också tunna snickerier att använda, för att förlänga eller matcha och för att skapa en exklusiv och sammanhållen inredning.

JURYNS MOTIVERING:

”Årets vinnare är så mycket mer än ‘bara’ ett kök: Det är snarare ett modernt, arkitektoniskt koncept! System 10 från Ballingslöv gör det möjlighet att skapa ett lyxigt umgängesrum av köket, med tydlig möbelkänsla som ger en helhet i hemmet. De infogade 10 millimeter breda distanserna skapar linjer och symmetrier med en exklusiv och ‘arbetad’ touch.”

Grattis Ola Danielsson, produktchef på Ballingslöv! Tack så mycket för att ni ville vara med och vad roligt att ert bidrag vann!

— Stort tack! Vi är mycket glada över att läsarna valt att rösta på vårt bidrag som Årets Kök.

Berätta om System 10!

— Tanken med konceptet System 10 är skapa ett minimalistiskt tillbehörskoncept som ramar in modulerna och skapar en möbelkänsla. Vi tror att konsumenterna uppskattar det enkla minimalistiska släta köket idag. Genom System 10-tillbehören kan man infoga ytterligare geometrier och linjer till köket och vardagsrummet och det skapar en mer arkitektonisk design.

   Jag uppskattar köket på många sätt. Det är mer än bara ett kök, just tack vare de minimalistiska inramningarna som skapar konturer. Jag arbetar gärna med produkten när jag får chansen och inreder gärna också övriga delar av hemmet med System 10. 

Bild: Ola Danielsson, produktchef på Ballingslöv.

Text: Ulrika Rudö

 

I SAMARBETE MED