På bilden: Årets Hus 2018: Klassiskt svenskt med detaljer från New England från Myresjöhus.

ÅRETS HUS 2019

Nu är det dags för ÅRETS HUS 2019 och vi hoppas att just DU vill vara med och nominera din favorit!

Har du ett favorithus som är något alldeles extra och som förtjänar att uppmärksammas? Stort eller litet, modernt eller klassiskt, utsmyckat eller sparsmakat spelar ingen roll, bara du verkligen tycker om ditt bidrag och kan motivera varför du tycker att just ditt hus ska vinna! Skicka in din motivering här på hemsidan eller till redaktionen@lifestyleworld.se tillsammans med bilder på huset till oss på Allt om Villor&Hus före den 15 augusti 2018 och du är med och tävlar!

Precis som förra året tar vår opartiska jury del av alla bidrag. Finalisterna presenteras sedan här på hemsidan samt i ett stort reportage, med text och bild, i höstens första nummer av vårt magasin Allt om Villor&Hus. Rösta gärna på din favorit här på hemsidan eller under höstens Hem&Villamässor, där vi visar upp de nominerade i vår monter och mässbesökarna får rösta. Därefter får juryn säga sitt. I årets sista nummer av Allt om Villor&Hus, presenteras slutligen vinnarna, i ett stort reportage med text och bilder.

Prisutdelningen går av stapeln på Stockholm Furniture Fair i februari 2020.

SÅHÄR TÄVLAR DU

Skicka in bild och en beskrivande text tillsammans med din motivering om varför just ditt bidrag bör vinna till oss här på hemsidan, eller mejla din nominering till redaktionen@lifestyleworld.se. Vi vill ha nomineringen skickad till oss senast den 15 augusti 2019. Välkommen med ditt bidrag!

 

SKICKA NOMINERING


 


OM HUSTILLVERKAREN

Jag godkänner de allmänna villkoren ovan

 

I SAMARBETE MED