På bilden: Årets Badrum 2016: Hafa Edge.

Var med och rösta fram ÅRETS BADRUM 2018

Nu är finalisterna utsedda i ÅRETS BADRUM 2018 – Sveriges årliga badrumstävling, arrangerad av oss på Bad&Kökguiden! Kika på bidragen och rösta på just DIN favorit.

Nu är det dags för omröstning i ÅRETS BADRUM 2018Sveriges största årliga badrumstävling, arrangerad av oss på Bad&Kökguiden. Bidragen har varit många och fina och vår jury har haft fullt upp att välja ut sina favoriter. Nu har vi utkristalliserat de värdiga finalisterna som presenteras här nedan. Sex badrum av helt olika slag, alla med något alldeles speciellt att komma med!

Prisutdelningen sker som vanligt på Stora Scenen under Stockholm Furniture Fair i februari och vinnaren presenteras också i ett stort reportage i årets sista nummer av Allt om Villor&Hus.


Hjälp oss nu att utse vinnaren!

Ta en titt på de fina bidragen här nedan, klicka på din favorit och fyll i dina uppgifter – när du röstar är du nämligen med och tävlar om de fantastiska priser som du kan läsa om här nedan.

PRISER: Konstglas i kristall från Målerås, Elektrisk röjsåg från Wolf Garten, Multiverktyg från Wolf Garten, Lim-produkter från Pattex, Lövblås från Oregon, Måleri-set från Anza, Lim-produkter från Loctite, Färg från Teknos.

Vi behöver ha din röst senast den 16 november. 

NO 1 – GUSTAVSBERG

Badrummet goes green


Vår finalist no 1 lyfter den där avskalade, nordiska designen som så många av oss älskar med hjälp av en grön färgklick, fina knoppar och en stor, rund spegel. Möbeln ingår i badrumsserien Graphic från Gustavsberg och färgen är alldeles ny för året. Serien bygger på smarta moduler som lätt kombineras ihop efter behov, smak och utrymme – sortimentet finns kommoder, väggskåp, högskåp och förvaringskuber i grönt, vitt och grått. Är du modig väljer du kanske ett badrum helt i grönt!

RÖSTA HÄR

 

NO 2 – DUOBAD

Gripen Classic


Det småländska finsnickeriet Duobads möbler ligger vår jury varmt om hjärtat. Massivt trä, noggrant utformade detaljer, handmålade ytor. Den här vägghängda, gråa skönheten ingår i serien Gripen, med luckorna Classic. Detaljerna i mässing och den ultratunna bänkskivan med marmorkänsla sätter pricken över i.

RÖSTA HÄR

NO 3 – HAFA

Skräddarsy badrumsmöbeln!


Hafas nya möbelserie Shape är vår finalist no 3 – den nya badrumsmöbeln är skapad för den som söker det personliga och formbara. Designen är rak och avskalad och serien kan kombineras på ett nära nog oändligt antal sätt, så att du får det där perfekta badrummet som du önskar dig. Serien finns i flera bredder och färger och passar utmärkt att kompletteras speglar och spegelskåp i Hafas serie Store.

RÖSTA HÄR

NO 4 – INR

Rosa skönhet i badrummet


I år fyller INR 30 år och har lagom till jubileet skapat detta ljuvliga badrum i en strandvilla på Falsterbonäset. Här ligger fokus på det nordiskt rena och avskalade i kombination med smarta, innovativa funktioner. I centrum står kommoden Grand, lackerad i läckra kulören Rose Dust och inredd med lådor med mjukstängning, LED-belysning och inbyggda trådlösa högtalare. Vardagslyx när den är som bäst!

RÖSTA HÄR

NO 5 – SVEDBERGS

Badrumsdesign på danska


Svedbergs sparsmakade serie DK har fått ett helt nytt utseende i år, skapat av de danska formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen som en gång i tiden presenterade DK på marknaden. Influenserna kommer från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Resultatet är en möbelserie med ett enkelt och luftigt uttryck och en sak är säker – DK har aldrig varit mer intressant.

RÖSTA HÄR

NO 6 – VEDUM

Japansk enkelhet


I en stressad omvärld blir badrummet platsen för återhämtning, harmoni och stillhet. Vår finalist no 6 är skapad av arkitekterna på Vedum – badrumsserien Zone vars delar du kombinerar till ett komplett, skräddarsytt badrum. Oavsett kombination och färgval så blir helhetsintrycket med Zone lugnt och harmoniskt.

– Med ett fåtal delar går det att göra många kombinationer – och skapa ett personligt badrum där du kan hämta ny kraft. Det är själva grundtanken med Zone. Ett tips är att komplettera med utvalda favoritsaker och gröna växter. Då blir känslan ännu mer personlig och levande, säger Marianne Färlin på Vedum.

RÖSTA HÄR

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT


Max 1 röst per person registreras.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.